word wakker Laakdal, hier is Wakkerdal!

 

 

Kalender

Jaarplanning 2018

 • Kleinkunstavond op 21 maart 2020:

  ROEL & DE KLEINE REVOLUTIE

  Samen met Miek heeft Roel meer dan vijftig jaar op de planken gestaan. Miek is moe maar tevreden. Zelf wou hij de muziek niet loslaten.

  Roel wou dolgraag verder doen met de muzikanten waarmee Miek en Roel jarenlang opgetreden hebben en waarmee ze een warme vriendschapsband onderhouden. In tegenstelling tot vroeger zullen de drie muzikanten Roel nu ook vocaal volop steunen! Een programma samenstellen leek hen niet zo moeilijk. Ze wilden de fans van het eerste uur niet teleurstellen en ze opteerden daarom voor enkele klassiekers uit het Miek & Roel repertoire, aangevuld met liedjes van de Miek & Roel albums die de moeite waard waren maar 'live' nooit een kans kregen én natuurlijk ook met gloednieuw materiaal.

  Als titel kozen ze ROEL & DE KLEINE REVOLUTIE, een verwijzing naar het bekende sociaalkritische lied 'De grote revolutie' uit 1970 én naar de 'kleine' emotionele omwenteling die het afscheid van Miek met zich mee bracht. Is er nog leven na Miek & Roel? Jawel met ROEL & DE KLEINE REVOLUTIE!

  Zaterdag 21 maart 2020 - in Zaal 't Buurthuis, Zandstraat 13, Veerle-Laakdal
  Deuren open vanaf 19u, aanvang 20u.
  Geen genummerde plaatsen, vrije zit!!
  Inkom: €12 euro
  De organisatie is in handen van Wakkerdal.

  Meer info bij:
  Paul Mondelaers: 0473/38 34 37

  Betalen: door €12/persoon te storten op rekening "BE21 9793 2475 5803", BIC "ARSP BE 22" met als vermelding je naam + "Kleinkunstavond" en je gegevens hieronder in te vullen.

  Naam
  Email
  Adres
  Telefoon
  Aantal kaarten
     
   

   

  Inschrijven?

  Wenst u zich in te schrijven voor een activiteit? Dat kan via bovenstaand inschrijvingsformulier. Opgelet dit kan enkel tot 24u voor de geplande activiteit!