word wakker Laakdal, hier is Wakkerdal!

 

 

Wat doen we?

Jong en oud, groot en klein, iedereen is van harte welkom op onze activiteiten. Deze activiteiten situeren zich voornamelijk op drie domeinen:

 

Cultuur

Cultuur leent zich uitstekend om mensen samen te brengen. Want wie houdt er niet van muziek, dans, kunst, toneel of film? En dus organiseren we een afwisselend programma aan activiteiten zodat alles een keertje aan bod komt, voor elk wat wils!
wat01 wat02 wat03 wat04 wat07

 

Ecologie

Dit thema is de dag van vandaag een belangrijk onderwerp dat terecht steeds meer aandacht verdient in onze huidige samenleving. Daar willen wij met Wakkerdal graag aan meehelpen. Wij zijn ons bewust van het belang van een gezonde ecologische leefwereld en dragen dit graag uit aan zoveel mogelijk geïnteresseerden door het organiseren van vormingsmomenten, sensibiliseringsacties, enz.

 

Samenhorigheid: samen is altijd leuker dan alleen!

Er is niets zo triest als vereenzaming en individualisme. Daarom roept Wakkerdal iedereen op om zich open te stellen voor mekaar en samen activiteiten te doen met respect voor mekaars visie. Want Wakkerdal staat voor samenwerking! Niet alleen richt Wakkerdal zich op de samenwerking van mensen onderling, ook tracht Wakkerdal door samenwerking met andere organisaties en instanties een zo ruim mogelijk aanbod te brengen en zo veel mogelijk mensen samen te brengen. Dus doe zeker een keertje mee en ontdek zelf hoe fijn het is om plezier te delen!
wat05 wat06

 

 

 

 

Wie zijn we? ¦ Wat doen we? ¦ Activiteiten ¦ Kalender ¦ Foto's ¦ Links